Svatba svépomocí, svatba na klíč

Svatba svépomocí, svatba na klíč

Svatební půjčovna a eshop www.zajisteni-svateb.cz se již řadu let zabývá službami v oblastech pronájem vybavení na svatby, výroba svatebních dekorací a prodej doplňků na svatbu.

Jednou z naších klíčových činnosti je půjčovna svatebních potahů na židle, rautových sukní, ubrusů a nádobí, párty stanů a nábytků.

Našimi cílovými zákazníky jsou soukromé osoby, restaurace, hotely i penziony. Orientujeme se na služby, které maximálně ulehčí organizaci svatby, zákazník se o nic nestará. Zajišťujeme dopravu k Vám i zpět, čistíme, pereme. Nabízíme osobní asistenci při přípravě svatby a vlastní dopravu.

Náš tým je složen ze zkušených lidí, kteří s Vámi rádi vše zkonzultují. Průběžně se nám daří každým rokem zvětšovat kapacitu půjčovny i čistírny. Dokážeme proto velmi rychle reagovat. Jsme schopni i v největší špičce kapacitně vybavovat mnoho svateb najednou. Zvětšujeme kapacitu výroby svatebních vývazků a technologie pro výrobu svatebních směrovek, samolepek a monogramů. Naše společnost sídlí v Dolním Újezdu u Litomyšle, ale působíme po celé ČR.

Svatební půjčovna

Svatební půjčovna s působností po celé ČR. Zajišťujeme dopravu k zákazníkovi a zpět. Hlavní činností je zejména textil (ubrusy, potahy), nádobí a služby (praní, čištění).

Kontaktujte nás

  • Zajisteni-svateb.cz
  • 56961 Dolní Újezd 635
  • 772 727 008
  • zajisteni-svateb@seznam.cz