Dovoz vzorků k zákazníkovi

Dovoz vzorků k zákazníkovi

Nestíháte přípravy, nebo nemáte chuť objíždět salóny po celém kraji ? Chcete si vše v klidu vyzkoušet v rodinném kruhu ? Nabízíme dovoz zboží z půjčovny, dekorací a dalšího zboží až k Vám domů a konzultace. Potřebujete vidět jak vypadají potahy na židle, ubrusy, mašle, rautová sukně či párty stany ? Potřebujete se poradit, chcete v reálu zkusit barevné kombinace ? Chcete vidět jaké vyrábíme vývazky a podívat se, jaké jsou možnosti svatebních či dortových krabic ? Vše dovezeme až k Vám domů a vy si můžete vše vyzkoušet !!! 

Cena za tuto službu je v základu 500,- Kč + dopravní náklady (za standardní prezentační balíček, vyžádejte si individuální nabídku). Odvíjí se od množství prezentovaných produktů a časové náročnosti (zahrnuje cca 2 hodiny konzultace). V případě realizace větší zakázky mohou být pak tyto náklady odečteny z ceny realizace. 
Svatební půjčovna, dovoz domů

Svatební půjčovna, dovoz domů

Svatební půjčovna

Svatební půjčovna s působností po celé ČR. Zajišťujeme dopravu k zákazníkovi a zpět. Hlavní činností je zejména textil (ubrusy, potahy), nádobí a služby (praní, čištění).

Kontaktujte nás

  • Zajisteni-svateb.cz
  • 56961 Dolní Újezd 635
  • 772 727 008
  • zajisteni-svateb@seznam.cz